Marconiweg 3, 8501 XM Joure - Tel. 0513 41 23 92 - Fax. 0513 41 72 91 - Email. info@electroboer.nl - www.electroboer.nl
Bidet


Een bidet heeft qua uiterlijk wel wat weg van een gewone wc maar is bedoelt voor reiniging van de billen na de stoelgang die op de wc heeft plaatsgevonden. Meestal wordt er na de stoelgang gebruik gemaakt van wc-papier, maar er zijn ook mensen die er de voorkeur aangeven gebruik te maken van het warme water van het bidet. Bovendien is het hygi├źnischer dan het gebruik van wc-papier. Ook voor mensen met bv aambeien is gebruik van een bidet veel prettiger, alleen dan moet het water niet te warm en eventueel naspoelen met koud water.

De meeste mensen kiezen ervoor om een bidet in de badkamer te plaatsen. Dit omdat de wc meestal te klein is om naast de toiletpot ook nog een bidet te plaatsen. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om bij een verbouwing van de badkamer een bidet te gaan plaatsen. Het geeft een extra toevoeging aan uw badkamer.

In de meeste badkamers wordt een bidet naast het toilet geplaatst, wat logisch is omdat u na het bezoek aan het toilet het bidet gaat gebruiken. Tegenwoordig is het ook mogelijk het bidet te ïntegreren in het toilet; dit noemt men ook wel een douche-wc.

Wilt u meer informatie of wellicht een kundig en passend advies?
Dan kunt uw gratis en vrijblijvend een aanvraag versturen naar ons.